Domein Zielenknijper.nl gestolen

Vanwege een technisch probleem bij Openprovider.nl was het domein Zielenknijper.nl na een verhuizing vanaf een andere provider niet in de lijst met domeinen terecht gekomen en om onverklaarbare reden slechts enkele maanden na de verhuizing verlopen.

Bij Openprovider.nl was in juni 2022 toen het domein Zielenknijper.nl werd verhuisd meer dan 500 euro besteed om tientallen domeinen voor meer dan 10 jaar vast te leggen. Het domein GMODebate.org is bijvoorbeeld vastgelegd tot en met 2032.

Het technische probleem trad eerder op bij een ander domein en werd door Openprovider.nl verholpen. Bij Zielenknijper.nl is het technische probleem helaas over het hoofd gezien zodat het domein twee maanden na de verhuizing verloren is gegaan.

Openprovider.nl sloot het supportticket direct af met een neutrale mededeling dat het domein verloren was gegaan. Er was geen verontschuldiging en geen teken dat ze zich slecht voelden door wat er was gebeurd. Verschillende antwoorden op het ticket werden de dagen erna genegeerd.

De domein autoriteit SIDN deelde mede dat zij niets kunnen betekenen en dat een rechtszaak zou moeten worden gestart... Met Justitie als een gemene vijand lijkt dat uitzichtloos...

Vervolgens werd besloten om op het nieuwe domein Zielenknijper.com een gratis e-book te publiceren.

Lees of download gratis e-boek